Camerabeveiliging

Helaas zijn bedrijfspanden en woningen steeds vaker een geliefd doelwit voor criminelen. Beveiliging door middel van camera’s of een ander systeem is daarom onmisbaar.

Wij bieden beveiligingspakketten op maat voor bedrijven en particulieren.

Camerabeveiliging
Met beveiligingscamera’s houdt u ook als u niet aanwezig bent een oogje in het zeil. De camerabeelden worden automatisch opgeslagen op een digitale recorder met een opslagcapaciteit van 4 TB. De camerabeelden zijn live te bekijken of terug te kijken op smartphone of tablet, waar u ook bent.
Natuurlijk verzorgen we daarbij de complete installatie. Daarbij heeft het onze voorkeur om kabels uit het zicht aan te leggen. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van het bouwjaar en type woning. Wij bespreken dit graag met onze opdrachtgevers.

 

Alarmsysteem

Uw woning of bedrijfspand is optimaal beveiligd met een alarmsysteem. Op het moment dat ongenode gasten uw pand of woning betreden gaat desgewenst een alarmmelding naar de meldkamer of naar uzelf. Het alarmsysteem is eenvoudig te bedienen met een app op uw smartphone. Ook een combinatie met de beveiligingscamera’s is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden voor een beveiligingsoplossing op maat.