Laadpalen

Rijdt u elektrisch? Of maken uw medewerkers of klanten gebruik van een elektrische auto? Dan is een laadpaal bij uw huis of bedrijf de ideale oplossing. Slooijer Electro is ook hiervoor uw flexibele partner. 

Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het plaatsen en installeren van laadpalen voor elektrische auto’s. Wij vertellen u graag wat voor uw situatie de beste oplossing is. Van advies tot plaatsing: wij regelen het! U hoeft alleen nog maar de auto in te pluggen.

Wij werken hoofdzakelijk met de laadpalen van EVBox. Deze laadpalen zijn geschikt voor elk type elektrische auto. Onze laadpalen hebben een minimaal vermogen 3,7 kWh tot maximaal 22 kWh. Hoe meer vermogen het laadpunt heeft, hoe sneller de elektrische auto is opgeladen. Een moderne elektrische auto zoals bijvoorbeeld de populaire Hyundai Kona is bij een vermogen van 11 kWh binnen 8 uur volledig opgeladen. 

Wij passen ook de groepenkast aan
Voor een laadpunt is het nodig om een aparte groep in de groepenkast beschikbaar te hebben. Als het nodig is, passen wij ook de groepenkast aan. Voor meer vermogen en dus een hogere laadsnelheid, is het soms nodig bij de netbeheerder een netverzwaring aan te vragen. Wij weten of dit nodig is en kunnen u hierbij helpen.

Een slimme paal
Gebruikt u de laadpaal uitsluitend voor de privé-auto? Dan kan een standaard laadpunt voldoende zijn. 
Rijdt u (ook) zakelijk of wilt u meer inzicht? Dan is een zogenaamde ‘slimme’ laadpaal wellicht een optie. Zo’n laadpaal geeft een overzicht van alle laadtransacties. 

Privé of openbaar
U kunt de laadpaal voor privégebruik instellen. Het laadpunt is dan niet zichtbaar voor andere gebruikers en anderen kunnen er geen gebruik van maken. U kunt er ook voor kiezen het laadpunt openbaar delen zodat ook anderen hun auto er kunnen opladen. Zij betalen dan per kWh.