Ons team

Slooijer Electro is sinds 2006 uw flexibele partner in de elektrotechniek. Naast onze  allround elektriciens hebben we een uitgebreid netwerk aan vakspecialisten. Wij leveren werk waar wij trots op zijn en waar u tevreden over bent.

Producten en diensten
Wij bieden een veelzijdig aanbod elektrotechnische diensten en producten. Van de complete elektrotechnische installatie bij nieuwbouw of renovatie van een woning of bedrijfspand tot het vervangen van een groepenkast. Ook voor inspecties, camerabeveiliging, energiezuinige ledverlichting, datacommunicatienetwerken, laadpunten voor elektrische auto’s of domoticasystemen bent u bij ons aan het goede adres.

Specialisten
Wij zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek. Ons team bestaat uit directeur/eigenaar Jurrian Slooijer, een projectleider/werkvoorbereider, een team van allround elektriciens en een medewerker die zich bezighoudt met administratie, personeelszaken en marketing/promotie.

Onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied. Hierdoor bieden wij altijd een oplossing op maat, waarbij we de de laatste snufjes en technieken gebruiken. Onze monteurs zijn flexibel en zetten graag nét dat stapje extra voor u. Uiteraard werken we alles strak af. Vakmanschap en betrokkenheid vormen de basis van onze dienstverlening. Of het nu gaat om een grootschalig renovatieproject of het verplaatsen van een wandcontactdoos.

Bouw Collectief Twente
Wij zijn aangesloten bij Bouw Collectief Twente en hebben daardoor korte lijnen met een breed scala aan vaklieden uit de bouwwereld: van ontwerp tot uitvoering, voor het interieur en exterieur.