Slooijer Electro is verhuisd

Slooijer Electro is verhuisd

Per 1 september 2020 is Slooijer Electro verhuisd naar een nieuw bedrijfspand aan de Van Weerden Poelmanweg 18 in Almelo. Het elektrotechnisch installatiebedrijf bouwt vanaf deze nieuwe locatie de bedrijfsactiviteiten verder uit.

Slooijer Electro verhuisde onlangs van Bedrijvenpark Twente naar het nieuwe bedrijfspand op bedrijventerrein Turfkade West in Almelo. Eigenaar Jurrian Slooijer is trots op het nieuwe pand: “De aankoop van dit pand is een logische stap voor mijn bedrijf. We zijn de afgelopen jaren in ons oude pand uit ons jasje gegroeid. Ook vinden we het belangrijk om goed bereikbaar en zichtbaar te zijn voor onze klanten. Ons nieuwe pand ligt op een geweldige en centrale plek en heeft voldoende ruimte om onze activiteiten verder uit te breiden.”

In het nieuwe pand liggen het kantoor en de ontvangstruimte aan de voorzijde. Aan de achterkant en op de verdieping bevinden zich het magazijn en de werkplaats. Daarnaast is er een kantine voor de medewerkers.

Veelzijdig aanbod elektrotechnische diensten en producten
Slooijer Electro uit Almelo is sinds 2006 actief en gespecialiseerd in elektrotechniek. Bedrijven en particulieren kunnen er terecht voor een veelzijdig aanbod van elektrotechnische diensten en producten. Jurrian Slooijer: “Van de complete elektrotechnische installatie bij nieuwbouw of renovatie van een woning of bedrijfspand tot het vervangen van een groepenkast en het plaatsen van zonnepanelen. Ook voor camerabeveiliging, energiezuinige ledverlichting, datacommunicatienetwerken, laadpunten voor elektrische auto’s, domoticasystemen en het keuren en inspecteren van installaties kan men bij ons terecht.”

“Werk waar we trots op zijn”
Het vaste team van Slooijer Electro bestaat uit vijf allround elektriciens. Daarnaast beschikt het bedrijf over een uitgebreid netwerk aan vakmensen, bijvoorbeeld voor zonnepanelen en verlichting. Jurrian Slooijer: “Wij leveren werk waar we trots op zijn en waar onze klanten tevreden over zijn.”